אורח החיים שלך – החוקים משלך!
בכל שנה יותר ויותר ישראלים מאמצים לעצמם אורח חיים צמחוני או טבעוני.
לחלקם זה רק עניין של אופנה “להיות חלק מהטרנד החדש”, ולחלקם זה עניין של אכפתיות אמיתית, סובלנות ואהבה טהורה לכל יצור חי.
בכל מקרה, מדינת ישראל היא אחת המדינות שמקבלת ומכילה כל דעה וכל בחירה של אזרחייה.
המדינה שלנו ממוקמת במקום השלישי בעולם
באחוז הצמחוניים וטבעוניים מבין האוכלוסייה.
טבעוניים וצמחוניים מהווים 9% מכלל האזרחים במדינת ישראל.
תל אביב אפילו זכתה בתואר ” בירת הטבעונות”.
רק “בעיר ללא הפסקה” נמצאות כיום קרוב ל-400 מסעדות ובתי קפה שמציעים תפריט טבעוני.
למרות שקיימת התחשבות משמעותית בטבעוניים וצמחוניים, עדיין המבחר של המוצרים הטבעוניים הוא לא כזה גדול.
בעיקר זה נוגע למגוון של תחליפי מוצרי החלב כמו יוגורטים, גבינות וכו’.
המבחר בשוק הישראלי לא גדול, ובמוצרים שקיימים על המדף, ניתן למצוא כמויות גדולות של חומרים שונים כגון: מייצבים, חומרי טעם וריח, חומרים משמרים ועוד כמה שלא תרצו להכניס לגוף.
כמו כן, העלות של המוצרים מוגזמת ולא מוצדקת.
במיוחד לאנשים שבחרו לא לצרוך מוצרים מן החי, פותח “VEGURT” יוגורט טבעוני – מוצר טבעי, ללא שום מייצבים, חומרי טעם וריח, וללא חומרים משמרים!
הוא מגיע במרקם של יוגורט עדין ונחשב כאחד המוצרים האהובים בקרב טבעוניים בעולם.
בעולם יוגורט טבעוני נקרא Vegan Yogurt = VEGURT
מוצרים ממשפחת “מעדן טבעוני” ניתן למצוא במדפי הסופרים השונים בארץ, תחת שמות שונים אך כולם רחוקים, מהמעדן VEGURT הטבעוני המקורי.
אז מה הוא “VEGURT” המקורי?
ממה הוא עשוי?
מה השוני ומהם היתרונות שלו לעומת
מעדנים טבעוניים שישנם בחנויות?
✔100% טבעוני!
“VEGURT” עשוי על בסיס חלב צמחי ותרביות יוגורט.
✔יש לו טעם חמוץ ומוכר של יוגורט קלאסי!
✔ל”VEGURT” האמיתי יש את הטעם של פעם!
✔טעם אליו כבר מזמן מתגעגע כל טבעוני!
“VEGURT” אינו מכיל שום רכיב מן החיי, שום מייצב, שום חומר טעם וריח, והוא ללא גלוטן!
“VEGURT” המקורי עדיין לא הגיע למדפים בישראל, אבל בקלות ניתן להכין אותו לבד בבית.
“VEGURT” ניתן להכין במכשיר ביתי להכנת יוגורט או בכל מכשיר אחר בו קיימת האפשרות להכין יוגורט רגיל.
תהליך הכנה פשוט!
1. לוקחים ליטר של חלב צמחי (לא בטעמים וללא שום תוספות)
2. משאירים את החלב מחוץ למקרר עד שיהיה בטמפרטורת החדר.
3. לוקחים כלי זכוכית, ומוזגים את חלב לתוכו, מוסיפים לחלב שקית אחת של תרבית “VEGURT“, 4◼מערבבים היטב.
5. מוזגים את התערובת לצנצנות זכוכית של מכשיר להכנת יוגורט.
מפעילים ל-8-10 שעות.
6. לאחר מכן מעבירים את הצנצנות למקרר לפחות ל-3 שעות (לצורך עצירת הליך הפרמנטציה)
וכאן המקום לפנטזיה שלכם❗
כל תוספת משחקת!
לאחר שיוגורט טבעוני שלכם מוכן, אתם יכולים להוסיף ל”VEGURT” פירות ואגוזים כרצונכם ולפי טעמכם.
המחיר נגיש לכל אחד!
כמו שאנחנו יודעים מחירם של המעדנים הטבעוניים בארץ לא נמוכים, ולרוב מגיעים עד ל-10 שקלים לגביע!
המחיר של “VEGURT” יוגורט טבעוני שאתם תכינו בבית אינו עולה על מחירו של יוגורט רגיל על המדף!
הכי חשוב שאתם בשליטה על מרכיבי היוגורט טבעוני שלכם, ואתם יודעים בוודאות שיוגורט שהכנתם הוא 100% טבעוני!
100% טבעונות, 100% טעם של יוגורט ,100% חסכון.
➖הערה
לפני קנייה של חלב צמחי להכנת יוגורט טבעוני בבית, חשוב לוודא שהחלב מכיל לפחות 30 גרם חלבון ו70 גרם פחמימות ל-1 ליטר של חלב.
אם כמות הפחמימות קטנה מ-70 גרם ניתן להשלים לכמות הפחממות הנדרשת בעזרת הוספת עמילן או סוכר רגיל.
חלבון ופחמימות מהווות “אוכל” לבקטריות בזמן פרמנטציה,
לכן הם יעלמו בסוף התהליך.
שימו לב!
חלב צמחי עם תוספת מלח, ללא סוכר או עם כמות חלבונים קטנה אינו מתאים להכנת יוגורט טבעוני בבית!