SEVERIN – מכשיר ביתי להכנת VEGURT יוגורט טבעוני על בסיס צמחי!

יוגורט טבעוני מכיל בבסיסו חלב צמחי ותרביות Maltodextrin, L.Bulgaricus, S.Thermofilus

 


הוראות ההכנה פשוטות
:

  1. שופכים 1 ליטר חלב צמחי (סויה, קוקוס, ודומיו) בטמפ’ החדר לתוך קערה (אפשר לחמם את החלב אם הוא הוצאתם אותו מהמקרר למשך 1-2 דקות במיקרו), מוסיפים שקית אחד (מנה 5גר’) של סטרטר וגורט פורמולה (VEGURT) ומערבבים היטב.
  2. מוזגים את התערובת אל צנצנות זכוכית של המכשיר להכנת יוגורט, סוגרים מכסים ושמים אותם במכשיר להכנת יוגורט למשך 7-10 שעות (המכשיר שומר על טמפרטורה מבוקרת של 41-44°C ודואג שהחיידקים הפרוביוטים יהפכו את נוזל ל-VEGURT יוגורט-טבעוני).
  3. לאחר סיום ההליך, מיד מעבירים את כל הצנצנות עם יוגורט טבעוני מוכן למקרר למשך לפחות כ3-שעות. VEGURT מוכן ניתן לשמור במקרר במשך כ-7 ימים.

(*) ניתן להתנסות במספר שעות שונה בכל פעם כדי לקבל מרקם וטעם (חמיצות) המעודפת.

מה הם היתרונות הגדולים בשימוש מכשיר ביתי להכנת VEGURT יוגורט טבעוני עם סטרטר להכנת VEGURT יוגורט טבעוני?

  1. אתם יודעים ממה הוא עשוי, ושאין בו לא חומרים משמרים ולא צבעי מאכל!
  2. אתם שולטים בטעם, במרקם ובחמוציות לפי טעמכם האישי!
  3. אתם הכנתם אותו, ויודעים בודעות שהוא טרי!
  4. ומה שהכי חשוב 100% טבעוני!

שימוש במכשיר ביתי להכנת יוגורט

מכשיר SEVERIN מאפשר לנו להכין יוגורט טבעוני במרקם קרמי, טבעי וללא החומרים שונים שמוסיפים למעדנים טבעונים שישנם בחנויות. המכשיר משמש כחממה (אינקובטור), מבקר ושומר על הטמפרטורה שהחיידקים הפרוביוטים זקוקים לה על מנת להפוך את החלב לוגורט.

המכשיר כולל 7 צנצנות זכוכית עם מכסים (ניתן לקחת לעבודה), בהם אנו ממלאים את התערובת שהכנו. לאחר שהמכשיר סיים את פעולתו אפשר להוסיף מגוון תוספות לVEGURT שהכנתם, כמו: דבש, פירות טריים, ריבת פירות ועוד…

מהיום ישנו יוגורט-טבעוני ללא חומרים משמרים, ללא מייצבים, וללא חומרי טעם וריח! יוגורט טבעוני טבעי שהכנתם בבית מכיל 30 מיליארד בקטריות ידידותיות. ראו מבצע סטרטר VEGURT + מכשיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

שינוי גודל גופנים

What's the password?